Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Készétel tárolási tanácsok » Sütemény, kalács tárolása

Sütemény, kalács tárolása
Sütemény, kalács tárolása

A fémdobozban tárolt sütemény friss marad, ha mellé teszünk egy fél almát.
A kalács frissen vágott felületére fogvájóval tűzzünk egy szelet friss kenyeret, nem fog kiszáradni.
A maradék süteményt, illetve kalácsot szorosan csavarjuk alufóliába, és tegyük a hűtőbe.
Az aprósütemény tárolására szolgáló fémdobozt béleljük ki pergament papírral vagy selyempapírral.
Ha az aprósütemény kiszáradt, kartondobozba zárjuk, tegyünk egy nedves kendőt a fémdoboz fedele és a kartondoboz közé, és úgy csukjuk be. Hűvös helyen tároljuk.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*