Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Staubolás

Staubolás
Staubolás

A staubolás,  az egyfajta sűrítési mód.
Elsősorban levesek sűrítésére használjuk.
A zsiradékon pirított zöldséget megszórjuk liszttel, picit tovább pirítjuk, majd felöntjük vízzel
Először csak kevés vízzel, hogy csomómentesre tudjuk dolgozni, ekkor kerülhet bele pirospaprika is.


Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a rántással még több zsiradék kerüljön az ételbe

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*