A staubolás, az egyfajta sűrítési mód.
Elsősorban levesek sűrítésére használjuk.
A zsiradékon pirított zöldséget megszórjuk liszttel, picit tovább pirítjuk, majd felöntjük vízzel
Először csak kevés vízzel, hogy csomómentesre tudjuk dolgozni, ekkor kerülhet bele pirospaprika is.
Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a rántással még több zsiradék kerüljön az ételbe
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.