Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Egészséges étkezési tanácsok » Sózott ételek ártalmai

Sózott ételek ártalmai
Sózott ételek ártalmai

A túlsózott ételek fogyasztása is hozzájárul a narancsbőr kialakulásához. Különösen a csípő, comb és a has környéki szöveteket teszi tönkre, s ebben segítségére van a lerakódó zsírréteg is.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*