Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 27 kedd Hella, Pelbárt névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag tárolási tanácsok » Sóska, spenót tárolása

Sóska, spenót tárolása
Sóska, spenót tárolása

A sóskát, spenótot csak sós vízzel kell párolni, így kell üvegekbe tölteni, így is tartósíthatók. Ebben az esetben a massza tetejére tartósítószerként olaj kerüljön. A celofánrétegek közé tegyünk tartósítószert.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*