Használjuk mártásoknál,fözelékeknél és a sürübb leveseknél.
A habarás alapja a liszt és a zsír,vaj vagy olaj 1:1 arányban.
Emlékezzenek rá!
A sima lisztet hideg folyadékkal öntsük fel.A daralisztet pedig meleg vízzel öntsük le.
Elkészítés:
A zsiradékot felhevítjük(nemszabad haboznia és megégnie)
Állandó keverés mellet adjuk hozzá a lisztet.
Néhány percig süssük amíg a liszt nem éri el a megfelelö színét.
A rántást öntsük fel fojadákkal(lehet-víz,tej,húslé,bor vagy lé az elkészített ételböl).
Mivel Hejetesíthetjük:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.