Kevés zsiradékot forrósítsunk meg egy edényben, tegyük rá a jól megmosott rizst, jól keverjük meg, öntsünk rá kétszerannyi vizet. Sózzuk meg, és hagyjuk lobogva felforrni.
Fedjük be keverés, nézegetés nélkül a legkisebb lángon főzzük készre.
A tejberizs különösen ízletes és könnyű lesz, ha óvatosan hozzákeverünk egy vagy két tojásfehérjéből készült habot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.