Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Ragadós élelmiszerek felvágása

Ragadós élelmiszerek felvágása
Ragadós élelmiszerek felvágása

Vágás előtt az egészet lisztbe mártjuk pl. májat
A kést forró vízbe mártjuk, kissé felmelegítjük, így könnyen és szépen szeletelhetjük fel a könnyű tortákat, de a lágy sajtokat is.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*