Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Pirítás ( resztelés )

Pirítás ( resztelés )
Pirítás ( resztelés )

Pirítást (resztelést) mindig forró olajban végezzük. Az a vágott hagyma, amelyet hideg olajba teszünk, nem pirul, hanem fonnyad, nem is szólva arról, hogyha például a burgonyát hideg olajban akarjuk pirítani, kétszer annyi olajat vesz fel, mintha forróba tennénk, és nem is pirul meg olyan szépen, egyenletesen. Ez a szabály a pirított gombára és minden pirított ételfélére egyaránt érvényes.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*