Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Petrezselyemzöld apróra vágása

Petrezselyemzöld apróra vágása
Petrezselyemzöld apróra vágása

Ahhoz, hogy a petrezselyemzöldet jó apróra fel tudjuk vágni , nem csak jó éles kés szükséges, hanem a csomóba rendezett zöld leveleket nagyjából vágjuk fel és utána sózzuk meg. Igy nem fog ezer felé repülni felvágás közben, hanem enged egy kis levet. ami összetartja a felapított zöldet.

Ugyanígy járjunk el a fokhagyma aprítással is, ha nincsen fokhagyma nyomónk.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*