Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Patisszon hámozása

Patisszon hámozása
Patisszon hámozása

A panírozásra szánt patisszont könnyebben hámozhatjuk meg, ha előbb szeletekre vágjuk. Az így nyert darabok széléről még a hullámos részeken is könnyen levágható a héj.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*