Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Pácolás célja

Pácolás célja
Pácolás célja

Pácolás célja, hogy az öregebb állatok vagy vadak húsát a konyhai feldolgozásra alkalmasabbá tegyük. (a frissen lőtt vadak vagy a friss vágású öreg marha húsa csak néhány napi pácolás után élvezhető, egyébként kemény, rágós)

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*