Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Olajjal, margarinnal való főzés

Olajjal, margarinnal való főzés
Olajjal, margarinnal való főzés

Az olajjal való főzés egészségesebb, mintha zsírt használnánk. Kalória szempontjából az olaj azonos értékű a zsírral, azonban nem izgatja a gyomorfalat, porhanyósabbá teszi a húst. A margarin teljes mértékben pótolja a vajat, az egészségre azonban hasznosabb, mert könnyebben emészthető.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*