Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Nyersanyagnak ne legyen szaga

Nyersanyagnak ne legyen szaga
Nyersanyagnak ne legyen szaga

A nyersanyagot (korai kelkáposzta, ürühús, stb.) akkor forrázzuk le ha a jellegzetes szagát akarjuk elvenni. Ilyenkor a forrásban levő vízbe tesszük, egy pillanatig forrni hagyjuk a vízben, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és másik vízben folytatjuk a főzést.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*