Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Mogyoró meghámozása

Mogyoró meghámozása
Mogyoró meghámozása

Mielőtt feltörnénk, áztassuk egy napra kézmeleg vízbe.
A földimogyorót meg kell fagyasztani, vagy 15 percre forró sütőbe kell helyezni ha egészben akarjuk kivenni a gyümölcsöt a héjából

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*