Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Mézes lap készítésének praktikái

Mézes lap készítésének praktikái
Mézes lap készítésének praktikái

 

·        A mézes lap nyújtásakor gyakran lisztezzük a deszkát, így elkerülhetjük, hogy leragadjon a lap.

·        A mézes lap sütés után nagyon kemény, miután megtöltöttük krémmel, várni kell legalább 6-8 órát, hogy megpuhuljon.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*