Sokan idegenkednek a máj készítésétől, mert sütés vagy főzés közben megkeményedik. Ha a májat összevágás után besózzuk, és legalább fél óráig hűtőszekrénybe tesszük, nyugodtan bundázhatjuk, süthetjük, főzhetjük, puha marad, sőt kétszeresére növekszik.
Mélyhűtőben sózva tálaljuk a májat.
Ha nem sóztuk meg előre a májat, már csak a tálaláskor adjunk hozzá sót.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.