Liba- vagy kacsazsír olvasztásánál a felvágott zsiradékra annyi vizet öntsünk, hogy ellepje, majd közepes lángon fedő alatt addig pároljuk, amíg a vizet el nem főtte. Utána erős lángon pirosra sütjük. Ha levettük a tűzről, néhány csepp vízzel permetezzük le, s néhány percig tartsuk fedő alatt. Disznózsír olvasztásakor, ha víz helyett tejet használunk, a tepertő sokkal ízletesebb.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.