Minden élesztős tésztánál alkalmazható.
Egy bögrében az élesztőt kikeverem egy kanál porcukorral,ameddig folyós nem lesz.Közben a tejet meglangyosítom.A kikevert élesztőhöz egy merőkanál tejet adok,megszórom lisztes és letakarom a bögrét konyharuhával. Pár percet várni kell és az élesztő fel fog futni.
Jó tanács: Érdemes párszor rápillanatni,hogy hol tart a kelés,nehogy kifusson.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.