Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » kovász

kovász
kovász

Minden élesztős tésztánál alkalmazható.

Egy bögrében az élesztőt kikeverem egy kanál porcukorral,ameddig folyós nem lesz.Közben a tejet meglangyosítom.A kikevert élesztőhöz egy merőkanál tejet adok,megszórom lisztes és letakarom a bögrét konyharuhával. Pár percet várni kell és az élesztő fel fog futni.

tanács: Érdemes párszor rápillanatni,hogy hol tart a kelés,nehogy kifusson.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*