A kókusz zsír segít szabályozni a vércukrot miáltal csökkenti a betegség hatásait. A kókusz zsír , kevesebb terhet ró a hasmirigyre .-enzimek és inzulin nélkül is könnyedén felszívódik. Fokozza az inzulin termelést és a vércukor hasznosulását. A kókusz zsír gyarapítja az anyagcserét miáltal a szervezet több kalóriát éget el és súlyt veszít.
Előnyei: immunerősítő , javítja az inzulin felszívódását és csökkenti a glikémiás indexet. Máj epe gyomor é bélbetegségeknél ez a zsír ajánlott
Bővebb információ
Szekeres Rita (Ritus) blogjában:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.