A kenyeret, illetve péksüteményt csomagoljuk egy papírzacskóba és tegyük be a sütőbe, melyet előzőleg 160 fokra sütöttünk fel. Öt perc múlva kenyerünk vagy zsemlénk olyan lesz, mintha akkor vettük volna a péktől.
Egy-két napos péksüteményt, kalácsot felfrissíthetünk, ha néhány percig gőz fölött tartjuk, és utána közép meleg sütőben átmelegítjük.
Csomagoljuk nedves papírba és így tegyük néhány percre a sütőbe.
Kevés vízzel permetezzük le, és néhány percre a sütőbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.