Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Tisztítási tanácsok konyhában » Jénai edények tisztítása

Jénai edények tisztítása
Jénai edények tisztítása

Új jénai tűzálló edényeinket használat előtt egy nagyobb edényben maroknyi sóval s annyi vízzel, mely ellepi, forraljuk legalább fél óráig. A vízben hagyjuk teljesen kihűlni. Így a hőre ellenállóbbak lesznek, és sokkal tartósabbak is.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*