Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Hús jobban puhul

Hús jobban puhul
Hús jobban puhul

A leveshús főzővizébe egy evőkanál gyenge ecetet teszünk.
A kemény, rágós sültet vagy vadhúst előzőleg, erőlevesben felfőzünk, kihűtjük és a húst a lében néhány óráig állni hagyjuk. Csak aztán sütjük.
A kemény, rágós sültet vagy vadhúst előzőleg erőlevesben felfőzzük, kihűtjük és a húst a lében néhány óráig állni hagyjuk, de közben megforgatjuk.
A marhaszeletet ecet és olaj keverékében mintegy két órán át állni hagyjuk, de közben megforgatjuk.
A baromfihúst sütés vagy főzés előtt meglocsoljuk citromlével. Ettől még omlósabb és jobb ízű lesz.
Az öreg tyúkot főzés előtt kenegessük meg ecettel. Olyan íze lesz, mint egy csirkének.
Az öregebb állatok - marha, liba, vagy vadak - húsát néhány napra olajos, esetleg ecetes - zöldséges páclébe tesszük, a hús porhanyósabb lesz.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*