Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » hal szálkamentesitése sütés előtt

hal szálkamentesitése sütés előtt
hal szálkamentesitése sütés előtt

Sütés és fűszerezés előtt halat keresztben miliméter szélesen éles késsel a gerincéig kell beirdalni és eltűnik az apró y szálka. Még a legszálkálsabb márna is biztonsággal ehető így.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*