Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Habarás

Habarás
Habarás

Habarás nem egyéb, mint tejjel, tejföllel simára kevert liszt, amit a sűrítendő ételbe szűrünk. Főleg gyümölcsmártások, levesek készítésekor használjuk, vagy ha olaj nélkül akarjuk az ételt sűríteni.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*