Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Grillezési tudnivalók

Grillezési tudnivalók
Grillezési tudnivalók

 

·       Grillezéskor a szárnyas húsokat és a halat mindig a bőrös felén kezdjük sütni, és hosszabb ideig sütjük, mint a húsos részét.

·       A grillezés alapszabálya, hogy nem szabad forgatni a hússzeletet, mert kiszárad és nem lesz zamatos.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*