Először a szárak homokos részét vágjuk le, majd a gombát váltott bő vízben többször átmossuk. Nem áztatjuk! Lecsurgatjuk. A gombafejekről a héját nem kell lehúzni, csak az esetleges hibás részeket vágjuk ki. A készítendő étel jellege szerint, a gombaszárakat kitördelve vagy felszeleteljük, vagy egyben hagyjuk.
A csiperkegombát könnyebb vékonyra szeletelni a tojásszeletelővel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.