Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Gomba előkészítése főzéshez

Gomba előkészítése főzéshez
Gomba előkészítése főzéshez

Először a szárak homokos részét vágjuk le, majd a gombát váltott bő vízben többször átmossuk. Nem áztatjuk! Lecsurgatjuk. A gombafejekről a héját nem kell lehúzni, csak az esetleges hibás részeket vágjuk ki. A készítendő étel jellege szerint, a gombaszárakat kitördelve vagy felszeleteljük, vagy egyben hagyjuk.
A csiperkegombát könnyebb vékonyra szeletelni a tojásszeletelővel.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*