GLUTÉNMENTES SÜTŐTÖKÖS-CSOKIS TEASÜTEMÉNY
Hozzávalók kb. 25 db-hoz:
Elkészítés:
A jól átsült sütőtököt krémesre pürésítjük, a kókuszolajat kikeverjük az eritritollal, majd a tojást is hozzáadjuk és elkeverjük. Hozzáadjuk a sütőtökpürét, a sütőporral elkevert liszteket és az őrölt fahéjat. alaposan összekeverjük, majd a végén hozzáadjuk a csokoládét is, és kézzel összegyúrjuk. Sütőpapírral bélelünk ki két tepsit, és előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra. A masszából diónyi gombócokat formázunk, a tepsire helyezzük őket, és tenyérrel enyhén kilapítgatjuk a gombócokat. 10-12 percig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Egymásra halmozva tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.