GLUTÉNMENTES ROZMARINGOS SAJTOSTALLÉR
Hozzávalók kb. 12-14 db-hoz:
Elkészítés:
A kókuszolajhoz hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd a kétféle liszttel elkevert szódabikarbónát és a felaprított rozmaringleveleket és összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük fél órára. Előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra és sütőpapírt terítünk egy tepsire. A tésztából kisebb darabokat tépünk, gombóccá formázzuk, majd tenyérrel jól ellapítjuk. Sütőbe toljuk és 12-15 perc alatt enyhén pirosasra sütjük.
Elkészítési idő: 60 perc (pihentetéssel együtt).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.