GLUTÉNMENTES KAKAÓS CSIGA KÖLESSEL ÉS RIZSLISZTTEL
Hozzávalók 14 db kakaós csigához
kakaós töltelék:
A barna rizsliszt és az útifűmaghéj növeli a rosttartalmat, és az útifűmaghéj másik el nem hanyagolható szerepe a tészta megfelelő állagának, gyúrhatóságának a biztosítása is, mint sikérhelyettesítő.
Elkészítés:
Az összetevőket jó alaposan összedolgozzuk, majd 40 percet pihentetjük. Rizsliszttel megszórt lapon kinyújtjuk a tésztát, megkenjük kókuszolajjal és az nádcukorral édesített kakaóporral megkenjük és feltekerjük. Majd 180 °C fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 60 perc
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.