GLUTÉNMENTES GESZTENYÉS KIFLI
Hozzávalók 3 nagyobb vagy 6 kisebb kifli készítéséhez
Elkészítés:
Az hozzávalókat jó alaposan összegyúrjuk, majd 15 percre félretesszük, állni hagyjuk. Pihentetés után rizsliszttel meglisztezett lapon még egyszer átgyúrjuk, majd kinyújtjuk a tésztát. Háromszög alakúakra vágjuk a tésztát, majd feltekerjük kifli formára őket. Lekenjük felvert tojással és a tetejét meghintjük finomra őrölt nádcukorral, majd 180 ˚C fokon kb. 15 – 20 percig sütjük.
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.