Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Gesztenye meghámozása

Gesztenye meghámozása
Gesztenye meghámozása

Lapos végén bevágjuk és vízben tíz percig főzzük. Ügyeljünk arra, hogy a víz ellepje a gesztenyét. Ezután könnyen eltávolítható a héja.
Forró sült gesztenyét készíthetünk otthon is. A lapos végén bevágva, száraz tepsiben, langyos sütőben hamar megsül. 

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*