Nemcsak az a fontos, hogy mit főzzünk, hanem az is hogyan főzzünk.
A főzést az előkészítő munkákkal kezdjük.
Először is mindent (edényt, nyersanyagot, ízesítőket) amire főzés közben szükségünk lehet, készítsünk a kezünk ügyébe, hogy ne kelljen majd mindenért külön-külön a hűtőszekrényhez fordulni.
A főzéshez szükséges anyagokat mossuk, tisztítjuk, szeleteljük.
A burgonyát akár hámozva, akár héjában főzzük, illetve a zöldség féléket előbb jól mossuk meg, ez higiénia miatt nagyon fontos.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.