Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Fehér húsok nedves pácolása

Fehér húsok nedves pácolása
Fehér húsok nedves pácolása

A fehér húsok nedves pácolását aludttejjel végezzük. A máj pácolásához nyers tejet használjunk. A száraz pácolás ízes fűszerkeverékei: bors, majoranna, fenyőmag stb., e porrátört fűszerekkel megtörjük a húst, majd bekenjük olajjal, és zsírpanírba csomagoljuk.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*