A főzés közben esetleg zavarossá vált erőlevest, húslevest tojásfehérjével tisztítjuk (derítjük) olyképpen, hogy a tojásfehérjét félig felverjük, egy kevés hideg vízzel és paradicsompürével elkeverjük, majd folytonos keveréssel a levesbe öntjük, és forrpontig hevítjük. Ha felforrt, levesszük a tűzről, hagyjuk leülepedni, és utána sűrű szűrőn lassan leszűrjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.