Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 15 csütörtök Zsófia, Szonja névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Derítés

Derítés
Derítés

A főzés közben esetleg zavarossá vált erőlevest, húslevest tojásfehérjével tisztítjuk (derítjük) olyképpen, hogy a tojásfehérjét félig felverjük, egy kevés hideg vízzel és paradicsompürével elkeverjük, majd folytonos keveréssel a levesbe öntjük, és forrpontig hevítjük. Ha felforrt, levesszük a tűzről, hagyjuk leülepedni, és utána sűrű szűrőn lassan leszűrjük.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*