Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Burgonya gyorsabb megsülése

Burgonya gyorsabb megsülése
Burgonya gyorsabb megsülése

A hámozatlan burgonyát tíz percig sós vízben előfőzzük és utána tűzálló tálban, előmelegített, forró sütőbe tesszük.
Ha egy alumínium szeget szúrunk a burgonyába, mintegy 15 perccel megrövidül a sütési idő.
A burgonyából, mindkét végén, egy-egy szeletkét levágunk, így megrövidíthetjük a sütési időt.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*