Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Burgonya főzése

Burgonya főzése
Burgonya főzése

Ha a nagyobb burgonyákat kötőtűvel megszurkáljuk, akkor egy időben puhulnak meg a kisebbekkel.
A héjában főtt burgonya nem reped fel, ha a főzővízbe amikor forr sót teszünk.
Vigyázzunk: a burgonya főzése ne maradjon félbe mielőtt megpuhul, mert a burgonya megkeményedik és hiába forraljuk később, már nem puhul meg.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*