Bundázás alatt azt értjük, hogy az előkészített hús vagy halszeleteket, darabolt szárnyast, gombát lisztbe-tojásba-morzsába vagy csak lisztbe-tojásba, esetleg sűrű palacsintatésztába mártjuk. A bundázott ételeket mindig bő, forró olajban süssük. Ha az olaj nem elég forró, mikor az ételt beletesszük, akkor a bundázás elázik, nem sül piros-ropogósra, magába szívja az olajat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.