Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Bundázás sütéskor

Bundázás sütéskor
Bundázás sütéskor

Bundázás alatt azt értjük, hogy az előkészített hús vagy halszeleteket, darabolt szárnyast, gombát lisztbe-tojásba-morzsába vagy csak lisztbe-tojásba, esetleg sűrű palacsintatésztába mártjuk. A bundázott ételeket mindig , forró olajban süssük. Ha az olaj nem elég forró, mikor az ételt beletesszük, akkor a bundázás elázik, nem sül piros-ropogósra, magába szívja az olajat.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*