Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Birka és a kos elkészítése

Birka és a kos elkészítése
Birka és a kos elkészítése

A fiatal - egy éven aluli - juhokat báránynak, később birkának, a fiatal korában ivartalanított kost ürünek nevezzük.
A birka és az ürühús jellegzetes szagát - amelytől sokan idegenkednek - csökkenthetjük, esetleg teljesen eltüntethetjük, ha felhasználás előtt besózzuk, majd vízben átmossuk a húst.
A fiatal bárány gerincét és combját egészben sütjük meg, vagy szeletelve rántjuk.
Melléből, lapockájából vagy nyakrészéből pörköltet, paprikást, tarhonyás becsináltat készíthetünk.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*