Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Bélszín készítése

Bélszín készítése
Bélszín készítése

Bélszín készítéshez néhány gyakorlati tanács.
Angolosan: erős tűzön, nyitott lángon, mindkét oldalán 3-3 percig sütjük, így kívül sült, belül véres marad.

Félangolosan: mérsékeltebb tűzön, mindkét oldalán 6-6 percig sütjük.
Egészen átsütve: takarékon 10-10 percig sütjük.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*