Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Befőttek készítése

Befőttek készítése
Befőttek készítése

Célszerű nagy szemcséjű, ún. befőző cukrot használni, amit a finomítása során már felfőztek, ezért amikor a gyümölcs tartósításához használjuk, már nem keletkezik hab. Az őszibarackbefőtt zamatosabb lesz, ha az üvegbe egy-két barackmagot is beletesznek.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*