Újra csillog az alumínium edényünk, ha bőséges almahéjat főzünk benne.
Vas palacsintasütőnket használat után, ha elmostuk, töröljük szárazra, és vékonyan kenjük be olajjal. Nem rozsdásodik. Használat előtt mossuk át újra, mert az olaj közben megavasodhat.
A vörösréz edény legjobb tisztítószere a sós- ecet. A megfeketedett sárgaréz edényeket ecettel kevert súrolóporral dörzsöljük át, és csak azután szidolozzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.