Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Alapszabályok a krémkészítésnél

Alapszabályok a krémkészítésnél
Alapszabályok a krémkészítésnél

A vajat habosra keverjük. Nyers krémnél szitált porcukrot használunk.
A vaníliát a krémbe főzzük, de a vanília cukrot a krémbe keverjük.
Ha a krém túrós lesz, gőz felett újra keverjük.
A nyers tojást ne hidegen adjuk a krémhez, mert grízes lesz.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*