Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.

felvitel dátuma: 2012-01-28 23:15:21       mai nézettség: 1       nézettség: 1996
részletes recept
Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.
Hozzávalók 4 személyre:
  • 40 dkg savanyúkáposzta,
  • 30 dkg gomba,
  • 40 dkg füstölt kolbász,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 4-5 cikk fokhagyma
  • , őrölt bors,
  • őrölt kömény,
  • babérlevél,
  • majoranna
  • kevés vegeta
  • kevés olaj,
  • a tálaláshoz tejföl.
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 70 perc
Elkészítés:
  • Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és rádobjuk a kolbászt, kevés ideig együtt pirítjuk.
     
  • Hozzákeverjük az  összevágott káposztát, felöntjük vízzel és beízesítjük a fűszerekkel. Amikor már majdnem puha a káposzta, akkor hozzátesszük az apróra szeletelt gombát is és a majorannát. -Készre főzzük, ha kell még utána ízesítjük.
     
  •  / A végén készithetünk gyenge rántást is ,de el is hagyhato. /
  • Tejföllel tálaljuk.
  • Nagyon finom, étvágyat hozzá!

/ Ha tetszett a recept kérek egy tetszik gombot ,köszike szépen /

Szakács: Gabriella


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*