Hozzávalók: 30 dkg csokoládé, 5 evőkanál tej, 12 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, 2 evőkanál kakaópor, 10 dkg pirított tört mogyoró
Elkészítés: A csokoládét darabold fel, és tejben állandó kevergetés mellett, alacsony hőfokon olvaszd meg, majd keverj bele 10 dkg porcukrot, és add hozzá a tojássárgáját. A vajat is olvaszd meg, majd keverd a csokoládéba. Ekkor keverd hozzá a pirított manduladarabokat, majd kis hűlés után formálj belőle golyókat. Hűvös helyen 2-3 óráig pihentesd. Körülbelül 30 golyó lesz, csokis torta darába vagy apró mogyoróba lehet hempergetni .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.