Kedves Csóti Heni! Követve az utasításokat, császármorzsa állaga lett a "masszának". Nem maradt ki valami az alapanyagok közül? Köszi a választ!
Ezt a receptet még akkor készítettem el, mikor elkezdtem paleozni. Paleolit szakácskönyv alaján.
Előmelegítem a sütőt 180 fokra.
A tojásokat felverem, amíg a fehérje és sárgája egyneművé válik, belecsúrgatom az olvasztott ghít vagy kókuszzsírt, aztán keverem habverővel, ha kicsit felhabosodik, akkor jó, kicsit krémes az állaga.
Összekeverem a kókuszlisztet a nyírfacukor/xilit, őrölt mandula, vanília, és sütőporral, aztán gyors mozdulattal összekeverem a száraz alapanyagokat a folyékony alapanyagokkal. A kizsírozott muffinformába, vagy szilikonos muffinformába öntöm a masszát egyenletesen elosztva és a tetejére egy-két szem aszalt meggyet nyomok.
(lehet málnával és szederrel is készíteni)
Sütöm kb. 15 percig készre 180 fokon előmelegítve.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.