Most van a sütőben :)))
csirkecomb
karfiol
tejföl
pici olaj
provance fűszerkeverék
delikát,
őrölr feketebors
reszelt sajt
tojás
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A csirkecombokat(de lehet más csirkealkatrész is) befűszerezem a Fűszerkeverékkel és elrendezem úgy a vékonyan kiolajozott tepsibe, hogy legyen hely közöttük bőven. Ide pakolom be a nyers, rózsáira szedett karfiolt. A karfiolokat megszórom egy kicsi delikáttal. A tejfölbe elkeverek egy nyers tojást, delikátot és borsot, és ezzel a keverékkel bevonom a csirkés karfiolt. Fóliával letakarom, és kis lángon majdnem egy órát párolom. Ha a hús és a karfiol már elég puha, leveszem a takarást, és megszórva reszelt sajttal visszatolom még egy jó tíz percre a sütőbe.
Pontos adagokat azért nem írok, mert ez függ a család éétvágyától, és nem utolsó sorban a tepsi nagyságától:-)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.