Megpróbálom. Mentettem.
A káposztát legyaluljuk, a hagymát vékony karikára szeljük, a Konyhaművész Szeletelővel és a 6 literes Kristály Tálba tesszük. A hozzávaló fűszereket, tartósítókat, ecetet rászórjuk, jól összekeverjük.
24 órát hagyjuk állni, néha megkeverjük, és másnap üvegbe rakjuk, és mehet a végleges helyére.
Megpróbálom. Mentettem.
Finom lett, bár én 3 kg káposztából és 1,5 kg hagymából készítettem el és 35 dkg cukorral.
Persze az arányokat ízlés szerint lehet variálni. Nálunk lassan el is fogy, pedig elég sokat tettem el. Ez itt csak a kísérleti adag volt, hogy mit szólnak a gyerekek hozzá. Mivel ízlett mindenkinek még készült több is.
Elfogyott a nyári adag, most ezt készítem el, Marcsikám, ez nagyon finom!!!!!!!!!!!!
Szuper! Örülök, hogy ízlik.
Szia Marcsi!Lehet, hogy kissé értetlennek tűnök, de víz nem kell hozzá/rá? Most fedeztem fel a receptet és ma szeretném elkészíteni! Köszönöm :)
Nem kell víz. Annyi levet enged, ami bőven elég. Megjegyzem, én az uborkasalátához sem használok vizet.
nagyon finom kicsit kevesebb ecetet tettem bele köszönöm sehol nem találtam rá téli receptet
Örülök, hogy ízlik.
11
Nagyon finom de én öntök alá 3 dl vizet.Nagyon jó a recept!
Énis elkiszitettem. Picit kevesebb ecettel es több cukorral. Nagyon fini lett!
Isteni finom!!!!!
víz????
Nagyon finom lett én sem találtam téli receptet 3 kilókáposztából 0,5ecettel és 40 dkg cukorral készítettem de ez ízlés dolga köszi
Lehet én vagyok vak...de nem látom a hozzávalók közt az ecetet... 🙈
Valóban vak. 5 el 10%ecet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.