fél kg cseresznye
fél kg meggy
fél kg körte
1 puncs puding
1 pohár tejföl
1 mokkás kanál őrölt fahéj
20 dkg cukor
a gyümölcsöket a cukorral fahéjjal feltesszük főni...a pudingot elkeverjük a tejföllel és annyi vizet adva hozzá hogy folyékony masszát kapjunk és ha a gyümölcsök már puhák hozzáadjuk és összeforraljuk
mivel mi hidegen szeretjük a fazekat vízbe állítom és ha kihűlt hűtőbe teszem
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.