Jónak tűnik a recept, ki is fogom próbálni!
1 kg megtisztított lereszelt cukkíni
60dg cukor
2 db megmosott, héjastól felszeletelt citrom
1 vaníliás cukor
A cukkínit a citrommal főzöm 1,5 óráig. Kevergetni alig kell mert nem ég oda. Azután beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot, és tovább főzöm,de most már kevergetve. Addig főzöm,míg se túl sűrű, se túl
híg nem lesz. Üvegekbe rakom, és száraz gőzbe teszem, amíg teljesen ki nem hűlt.
Ez a lekvár nagyon illik linzer karikák töltéséhez.Palacsinta töltéséhez pedig egyenesen fölséges.Mindkét esetben elég csak porcukorral megszórni, hogy az íze érezhető legyen.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.